Відбувся районний урочистий захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

image
16 Лютого 2019, 09:50
Поділитися:

Відбувся районний урочистий захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав
Автор Visnik, Опубліковано: Лютий 16th, 2019

Районний урочистий захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан відбувся 15 лютого 2019 року на базі Українського державного медико-соціального центру ветеранів війни (с. Циблі).

На заході були присутні почесні гості – Міністр у справах ветеранів Ірина  Фріз, керівник ГО «Конгрес української інтелігенції», академік НАПН України  Георгій Філіпчук, академік НАПН України, доктор педагогічних наук, професор, заслужений діяч  науки і техніки України Василь Мадзігон, волонтер Віктор Ткаченко, генерал-майор Збройних сил України Юрій Ярусевич, директор Українського державного медико-соціального центру ветеранів війни Юрій Гріненко, перший заступник голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Андрій Коркач, заступник голови РДА Анна Скляренко, воїни-інтернаціоналісти, учасники АТО, волонтери та актив Переяславщини.

Розпочався захід спільної молитвою та хвилиною мовчання, під час якої вшанували світлу пам’ять загиблих учасників  бойових дій на території інших держав.

З теплими словами вітань, до присутніх від імені голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації звернувся Андрій Коркач, який висловив глибоку шану учасникам бойових дій, наголосив, що їхня мужність, витривалість є прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі. Також до вітань приєдналися й запрошені почесні гості заходу.

Продовжилися  урочистості душевною концертною програмою за участю талановитих артистів Переяславщини.

Джерело: Вісник Переяславщини