Відбулися матчі групового етапу турніру з мініфутболу пам’яті Андрія Зарицького – Макарів Діловий

image
27 Березня 2021, 21:57
Поділитися:

Щорічний турнір з мініфутболу, проведенням якого вшановують пам’ять Андрія Зарицького, цьогоріч зібрав вісім команд. Сьогодні відбулися матчі групового етапу.

В першій групі, до якої потрапили чинний володар кубка “Юність”, торішній півфіналіст

“Фоса”, СК “Юніор” та столичний “Underdog”, фаворита визначити було складно. Найчастіше можна було почути думки про те, що аутсайдером є “Underdog”. Це було близьким до істини, однак своєю грою “Underdog” довів протилежне, добряче попсувавши нерви “Фосі” (2:3) та “Юніору” (4:5). А от із тріо “Юність”-“Фоса”-“Юніор”, зайвою виявилася “Фоса”, яка поступилася у матчах обом головним конкурентам. Перемогу в групі із трьома перемогами в активі виборола “Юність” з Пашківки. З другого місця до півфіналу вийшов СК “Юніор”.

Схожий розклад був і у другій групі, де було три фаворити та аутсайдер. Однак перший же матч закінчився несподіванкою – торішній фіналіст турніру ФК “Макарів” втратив очки у матчі із плахтянським “Стимулом”, зігравши 3:3. На більше команда з Плахтянки цього дня не спромоглася, а от трійка фаворитів таки визначила долю двох путівок до півфіналу. “Легіон” впевнено обіграв “Прайд” 2:0, та зіграв внічию із ФК “Макарів” (3:3). Доля другого місця визначилася в заключному матчі, де королівський “Прайд” шансів команді з Макарова не залишив – 5:1.

Завтра відбудуться півфінальні поєдинки та фінальний матч. У півфіналах “Юність” зіграє з “Прайдом” а СК “Юніор” – з “Легіоном”.

Джерело: Макарів Діловий