Відбулося засідання тематичної підгрупи «Стратегування у сфері забезпечення правопорядку та публічної безпеки»

image
18 Вересня 2019, 20:14
Поділитися:

18 вересня 2019 року у приміщенні Київської облдержадміністрації відбулося  засідання тематичної підгрупи «Стратегування у сфері забезпечення правопорядку та публічної безпеки» з підготовки матеріалів до проекту Стратегії розвитку Київської області 2021-2027 роки та Плану заходів з її реалізації у 2021-2023 роках на засадах смарт-реалізації. У засіданні взяли участь голова постійної комісії Київської обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами та запобігання корупції Роман Титикало, представники територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції у Київської області, управління патрульної поліції, Київського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки та представники громадськості.

Виконуюча обов’язки начальника управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Світлана Хімченко зосередила увагу членів підгрупи на тому, що професійний підхід до розроблення усіх складових Стратегії сприятиме значному покращенню стану справ у сфері забезпечення публічної безпеки та правопорядку на території області.

На засіданні проаналізовано стан забезпечення правопорядку та публічної безпеки за останні п’ять років, визначено сильні і слабкі сторони, можливості і загрози, що стримують забезпечення правопорядку та публічної безпеки в Київській області. Всі учасники засідання висловили своє бачення актуальних проблем у підпорядкованій галузі та надали пропозиції щодо шляхів їх вирішення.

Засідання пройшло в атмосфері конструктивного діалогу.

В подальшому буде продовжена робота над узагальненням отриманих на засіданні інформаційних матеріалів.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація