Відбулося засідання тематичної підгрупи «Стратегування у сфері транспортної та логістичної інфраструктури та зв′язку»

image
11 Вересня 2019, 12:07
Поділитися:

09.09.2019 під головуванням начальника управління інфраструктури Юрія Чередніченко в приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулося засідання тематичної підгрупи «Стратегування у сфері транспортної та логістичної інфраструктури та зв’язку» з підготовки матеріалів до проекту Стратегії розвитку Київської області на період 2021-2027 роки та Плану заходів з її реалізації у 2021‑2023 роках на засадах смарт-реалізації.

На засіданні тематичної підгрупи були присутні представники ПАТ  Укртелеком”, АТ «Укрзалізниця», асоціації «Автоперевізники Київщини», ГО «Український транспортний союз», Володарської райдержадміністрації, Інституту досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України та Державного агентства водних ресурсів України.

Згідно порядку денного був заслуханий аналіз стану у сфері транспортної та логістичної інфраструктури та зв’язку за попередній період. Всі присутні на засіданні виступали з доповіддю по своєму напрямку роботи в якому зазначались актуальні проблеми, що стримують розвиток, та пропозиції перспективного розвитку конкретної галузі.

rbt

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація