Відбулося засідання міської постійної комісії з ТЕБ та НС

image
11 Березня 2019, 19:20
Поділитися:

Оперативна інформація: в місті шквали вітру сягали 25 м/с, зараз негода вже відступає.

Напружена ситуація, яка склалася у місті у результаті погодних умов, повністю контролюється рятувальниками, комунальними службами, закладами охорони здоров’я та керівництвом міста!

 

Однак негода все ж залишила по собі негативні наслідки. Три людини було доправлено до лікарні (пацієнти обстежені, у жінки забійні травми, ситуація контрольована). Сильний вітер також пошкодив дахи освітніх закладів та будинків у місті, дерева. Пошкоджень зазнали деякі лінії електропередач – там вже працюють спеціалізовані бригади. Навчання в школах завершиться о 17:00, щоб діти, котрі навчаються на ІІ зміні, мали змогу у світлу пору доби дістатися дому.

 

Про це було повідомлено під час засідання міської комісії з ТЕБ та НС, яка відбулася сьогодні, о 16:00 з визначенням завдань відповідним виконавцям в установлені комісією терміни.

 

Під час засідання комісії розглядалися також питання про запобігання погіршення екологічної ситуації на території міста, пов’язаної з захаращенням сміттям території колишнього дитячого садочку по вул. Галафеєва. 

 

Олександр Калениченко, начальник Фастівського РС ГУ ДСНС України у Київській області, доповів про важливість внесення змін до номенклатури та обсягів накопичення міського матеріального резерву на ліквідацію НС на 2019 рік.

 

Також були розглянути інші питання життєдіяльності міста.

Джерело: fastiv-rada.gov.ua