Відбулося засідання міської постійної комісії з питань ТЕБ та НС

image
15 Лютого 2019, 18:06
Поділитися:

Карантинні обмеження зі сказу серед тварин на території м. Фастів у мікрорайоні Снігурівка та прилеглій території в радіусі 5 км. від місця випадку сказу знято. Таке рішення було прийнято на  засідання міської постійної комісії з питань ТЕБ та НС, яке пройшло13 лютого під головуванням міського голови М. Нетяжука.
Також комісія доручила КП Фастівська ЖЕК продовжити роботи з «консервації» зруйнованої частини будинку по вул. Садова, 10.АФастівському відділенню поліції Васильківського ВП Головного управління Національної поліції в Київській області – продовжити проведення заходів з охорони громадського порядку та безпеки дорожнього руху, охорони матеріальних цінностей, державного та особистого майна громадян в зоні виникнення надзвичайної ситуації.

Серед інших на засіданні комісії розглянуті питання про запобігання виникнення НС на території недіючої котельні за адресою м. Фастів, вул. Соборна, 12 а. Затвердила заходи щодо покращення протипожежного водопостачання міста Фастова в 2019 році, з підготовки до пропуску весняної повені, льодоходу і дощових паводків на цей рік тощо. 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua