Відбулося засідання колегії представників культури Київщини

image
22 Березня 2019, 15:55
Поділитися:

21 березня 2019 року начальник управління культури, молоді та туризму Ірина Безкровна та головний спеціаліст управління Наталія Савченко взяли участь у розширеному засідання колегії управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації.

 

Участь в колегії взяв Кучер В’ячеслав Анатолійович – заступник голови Київської облдержадміністрації, начальники управлінь, відділів, секторів культури, національностей та релігій   райдержадміністрацій та міськвиконкомів (міст обласного значення), об’єднаних територіальних громад установ культури обласного підпорядкування.

 

Культура на Київщині сьогодні, завдяки зусиллям митців і працівників галузі демонструє значну життєздатність, засвідчує величезний творчий потенціал українського суспільства, міцність його культурних і духовних традицій, зазначив в. о. начальника управління Віталій Томнюк. Також він звернувся зі словами щирої подяки всім працівникам культури, починаючи від керівників обласних установ, відділів культури до працівників сільської ланки за самовіддану працю у нашій такій складній і потрібній суспільству галузі.

 

Перед присутніми виступили представники Міністерства культури України, які розповіли про моделі існування бібліотечних закладів у реаліях децентралізації.

Джерело: fastiv-rada.gov.ua