Відбулося засідання 57-ї позачергової сесії Броварської районної ради VII

image
16 Травня 2019, 13:25
Поділитися:

16 травня 2019 року відбулося засідання 57-ї позачергової сесії Броварської районної ради VII скликання під головуванням голови Броварської районної ради С.Гришка.

В засіданні взяли участь: голова Броварської районної державної адміністрації М. Клименко, перший заступник голови адміністрації Ю. Плакся, заступник голови адміністрації О.Юрченко, депутати районної та місцевих рад, начальники служб, управлінь, відділів, завідуючі секторів райдержадміністрації, голови сільських, селищних рад та представники об’єднаних територіальних громад та засобів масової інформації.

Про внесення змін до рішення сесії районної ради VII скликання від 18 грудня 2018 року № 686-51 позач.-VII «Про районний бюджет Броварського району на 2019 рік» та додатків до нього. 
Про затвердження складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунального закладу Броварської районної ради «Броварський районний будинок культури». 
Про підтримку депутатського запиту депутата Броварської районної ради Київської області Щиголя В.В. щодо звернення до голови Київської обласної державної адміністрації з приводу ситуації, яка склалася з отриманням посвідчень нового зразка учасниками (потерпілими), вдовами учасників (ліквідаторів) наслідків на ЧАЕС. 
Про припинення діяльності комунального підприємства «Броварське районне виробниче управління житлово-комунального господарства» Броварської районної ради шляхом його ліквідації. 
Різне.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed