Відбулося розширене засідання колегії департаменту освіти і науки КОДА

image
21 Листопада 2019, 18:59
Поділитися:

На колегії розглянули важливі питання розвитку галузі освіти Київської області. Обговорили формування ефективної мережі надання освітніх послуг в області, зокрема і в об’єднаних територіальних громадах.

Участь в засіданні взяв голова комісії Київської обласної ради з питань освіти, науки, культури, духовності та релігії Анатолій Даниленко. У своєму виступі він акцентував увагу на важливості співпраці між обласною радою, департаментом освіти та місцевими органами управління освітою.

Директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Віра Рогова представила стратегічні напрями розвитку системи освіти області.

У ході засідання члени колегії розглянули проєкти Стратегії розвитку Київської області на 2021 – 2027 роки, Програми соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2020 рік, актуальні питання реалізації в 2020 році Програми розвитку системи освіти Київської області на 2019 – 2021 роки.

За участю директора Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Світлани Сакаєвої розглянули підсумки зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації у закладах освіти у 2019 році.

Також учасники засідання проаналізували стан виконання обсягів регіонального замовлення на підготовку фахівців з вищою освітою та робітничих кадрів у закладах професійної (професійно-технічної)  та вищої освіти у 2019 році.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація