Відбулося пленарне засідання XL сесії Вишневої міської ради VII скликання

image
30 Серпня 2019, 23:31
Поділитися:

Відбулося пленарне засідання XL сесії Вишневої міської ради VII скликанняУ його роботі взяли участь 30 депутатів.Перед початком сесійного засідання депутати хвилиною мовчання пом’янули загиблих  захисників України з нагоди Дня пам’яті загиблих учасників АТО.

На обговорення депутатів було винесено 17 загальних та 50 земельних питань. Крім того, було запропоновано розглянути  ще два загальних питання та два земельних. Одне з загальних – «Про розгляд петиції № 136; інше –  про безоплатну передачу з балансу Комунального підприємства «Головне  управління  комунального господарства»  Вишневої міської ради  приватному акціонерному товариству «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ фактичні витрати за виконані  роботи.

Депутати затвердили звіт про виконання міського  бюджету  за  перше  півріччя 2019 року та внесення змін до рішення про міський бюджет.

Також було затверджено персональний склад Молодіжної ради при Вишневій  міській раді.

Затвердили і Статут комунального підприємства «Вишнівськтеплоенерго» Вишневої міської ради в новій редакції.

Розглянули та  проголосували питання  про дострокове  припинення повноважень депутата Вишневої міської ради VIIскликання Сергія Нагорняка

Депутати підтримали  декілька процедурних питань, що стосуються безоплатної передачі товарно-матеріальних цінностей на баланс установ та підприємств. Зокрема, на баланс Вишнівської школи мистецтв; ДНЗ (ясел-садку) «Теремочок». Також – про безоплатну передачу в оперативне управління об’єкту нерухомого майна ДНЗ комбінованого типу «Чебурашка», та ДНЗ «Росинка». Крім того, було затверджено  безоплатну  передачу з балансу КП «Управління міським господарством» на баланс «Спортивний  клуб «Вишневе»  6 спортивних майданчиків;  з балансу КП «Вишнівськводоканал» на баланс КП  «УКГ « 5 бюветів. А з балансу  КП «УКГ» на баланс КП «УМГ» трансформаторної підстанції та кабельні мережі.

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради