Відбулося пленарне засідання позачергової тридцять першої сесії Київської обласної ради VII скликання

image
2 Жовтня 2019, 16:31
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян взяв участь у пленарному засіданні позачергової тридцять першої сесії Київської обласної ради VII скликання. Пленарне засідання відбулося під керівництвом голови Київської обласної ради Микола Стариченка. Також участь у роботі взяли заступник голови облради Тетяна Семенова, керівники департаментів та управлінь, представники громадських організацій, засобів масової інформації.

У ході роботи присутні розглянули депутатські запити та звернення, обговорили внесення змін до рішень Київської обласної ради. Зокрема, підняли проблемне питання про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії Комунальному підприємству Київської обласної ради «Києво-Святошинська тепломережа» та «Переяслав-Хмельницьктепломережа».

За підсумками пленарного засідання депутати обласної ради прийняли рішення відтермінувати підвищення тарифів на теплову енергію Комунальному підприємству «Києво-Святошинська тепломережа» та «Переяслав-Хмельницьктепломережа» до моменту закінчення перевірки відповідних прорахунків.

Нагадаємо, 20 вересня відбулася чергова тридцята сесія Київської обласної ради VII скликання, на якій депутати обласної ради розглянули понад 50 питань порядку денного та проголосували за відповідні рішення.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація