Відбулася робоча нарада в Броварській районній державній адміністрації

image
1 Жовтня 2019, 11:00
Поділитися:

30 вересня 2019 року перший заступник голови Броварської районної державної адміністрації Ю. Плакся провів робочу нараду.

В засіданні взяли участь: виконуючий обов’язки керівника апарату О. Мордач, начальники служб, управлінь, відділів, завідуючі секторів райдержадміністрації, начальники служб, управлінь, які забезпечують життєдіяльність району, представники засобів масової інформації. 

Відповідно до інформації, наданої представником ДСНС, нагальним є питання горіння торфів. Проблемою є недостача води через малу кількість дощів. Голови сільських та селищних рад всіляко сприять вирішенню даної проблеми.

Відповідно до інформації, наданої Броварським міжрайонним відділом лабораторних досліджень, за період з 20.09.2019 по 26.09.2019 р. в районі не зафіксовано спалахів небезпечних кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь. 

Зареєстровно окремі випадки гострих кишкових інфекцій у дітей та дорослих – 7 випадків, скарлатина – 2, інфекційний мононуклеоз – 1, хвороба Лайма -1 та інші інфекційні захворювання. 

У вогнищах фахівцями лабораторного відділу проводяться епідеміологічні розслідування та комплекс протиепідемічних заходів, направлених на профілактику інфекційних захворювань та запобігання поширенню, локалізацію і ліквідацію інфекційних хвороб в Броварському районі.

З приводу покусів тваринами за медичною допомогою до медичних закладів звернулися 2 особи. Покуси нанесені відомими домашніми тваринами, тому антирабічне лікування не призначалося.

Начальники служб, управлінь, які забезпечують життєдіяльність району та начальники служб, управлінь, відділів, завідуючі секторів Броварської райдержадміністрації прозвітували  про проведену роботу за минулий тиждень та проінформували про заплановані заходи в найближчий час.

Броварська РДА

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed