Відбулася чергова сесія Вишневої міської ради

image
20 Жовтня 2022, 19:06
Поділитися:

		Відбулася чергова сесія Вишневої міської ради 20 жовтня 2022 року під головуванням міського голови Іллі Дікова відбулася чергова XIX сесія Вишневої міської ради VIII скликання.

На порядок денний було винесено 19 загальних питань та 37 земельних питань.

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету Вишневої міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року, внесли зміни в поточний бюджет і в Програму Вишневої міської територіальної громади з підтримки заходів територіальної оборони на території Вишневої міської територіальної громади на 2022-2023 роки.

Депутати також проголосували за визначення споруд підземного простору освітніх закладів Вишневої міської територіальної громади та КНП «Вишнівська міська лікарня» у якості захисних споруд цивільного захисту – найпростіші укриття.

Депутати підтримали рішення про внесення змін до Положення про Управління містобудування та архітектури Вишневої міської ради та створення Комунального некомерційного підприємства «Вишнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області.

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради