Відбулася бізнес-зустріч з нагоди Дня підприємця

image
3 Вересня 2021, 15:24
Поділитися:

Головна  /  Відбулася бізнес-зустріч з нагоди Дня підприємця

|  03. 09. 2021

03 вересня у Білій Церкві відбувся святковий захід з нагоди Дня підприємця.

Це свято традиційно відзначається в Україні у першу неділю вересня. Свято встановлено Указом Президента № 1110/98 від 05.10.1998, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства. В Україні понад 1,5 мільйони зареєстрованих підприємців. Вони будують, шиють, виробляють, продають, вчать, лікують, розважають, продають і купують. Загалом, вони вносять вельми значний вклад до економіки країни та забезпечують населення найрізноманітнішими товарами й послугами.

Із привітальним словом до присутніх звернувся  міський голова Геннадій Дикий: «Підприємці створюють не тільки робочі місця, а й підтримують бюджет міста та країни в цілому. За ваші кошти військові бережуть кордони нашої держави, утримується освіта, медицина, спорт, культура, житлово-комунальне господарство та багато іншого. Останні півтора року були досить складними для усіх, особливо для вас – багатьом довелося зачинитись через пандемію. Це позначилося не лише на Білій Церкві, а й на світовій економіці в цілому. Проте не зважаючи на обставини на сьогодні ми виконуємо бюджет. Я вважаю, що наша найголовніша задача – зробити місто комфортним для проживання. Щоб молоді кваліфіковані кадри не їхали до столиці чи за кордон, а працювали тут, вдома. Чи з інших міст переїжджали до нас. Ми маємо програми по підтримці бізнесу. Ми переймаємося розвитком підприємництва у Білій Церкві. І ми пишаємося тим, що підприємці нашої громади експортують свою продукцію у більш як 60 країн світу. Я вірю, що спільно з вами нам вдасться побудувати найкращу громаду!»

Слова вітань від імені президента Українського союзу промисловців і підприємців Анатолія Кінаха висловив віце-президент УСПП, голова Ради Асоціації «Ліга машинобудівників та роботодавців України «Укрмашбуд» Володимир Саченко.

Керівник експертної групи впровадження, підтримки та моніторингу якості надання електронних послуг Міністерства цифрової трансформації України Денис Іванов виступив із презентацією «Цифрові документи в Дії. Цінність та можливості інтеграції для бізнесу».

Привітав гостей заходу також заступник голови Об’єднання організацій роботодавців України, голова Київського обласного об’єднання організацій роботодавців «Форум» Василь Піддубний.

Проглянули також презентацію експерта з навчання і розвитку дорослих, бізнес-тренера Лейли Алієвої щодо використання сучасних навчальних програм з розвитку бізнесу, підвищення ефективності продажів, формування сервісу компанії, управління змінами, інструменти управління персоналом, репутація, брендинг, ведення переговорів.

Підприємець року – це почесний статус, яким відзначаються найкращі представники бізнесу. Під час урочистостей  міський голова Геннадій Дикий нагородив кращих підприємців 2021 року в різних галузях економіки Білоцерківської міської територіальної громади подяками та цінними подарунками.

Урочиста зустріч завершилася вільним спілкуванням учасників бізнес-зустрічі та святковим фуршетом.

У заході також взяла участь перший заступник міського голови Інна Новогребельська.

Фотогалерея

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт