Відбудовувати Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги на Київщині будуть за участі благодійників

image
31 Травня 2022, 09:54
Поділитися:

31 травня 2022 г. 09:51

Влада Київщини шукає шляхи відбудови зруйнованої інфрастурктри, зокрема у галузі охорони здоров’я. Наприклад, медичний заклад у Макарові будуть відбудовуватиу співпраці із Благодійним фондом “Київська Школа Економіки”.

Про це KВ стало відомо з повідомлення Олени Єфіменко, голови Департаменту охорони здоров’я Київської облдержадміністрації (КОДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сьогодні (30 травня, – KВ) в МОЗ підписали Меморандум щодо співпраці з відбудови Макарівського центру первинної медико-санітарної допомоги з Благодійним фондом “Київська Школа Економіки”, – повідомила Єфіменко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Вона додала, що влада Київщини обговорює плани з відновлення медичної інфраструктури як із Міністерством охорони здоров’я, так і з керівниками медичних закладів.

Щодня напрацьовуються плани на місцевих рівнях, які ляжуть в основу масштабного Плану післявоєнного відновлення та розвитку Киівщини, ініційовану Президентом України під патронатом МОЗ та КОДА.

Нагадаємо, мешканцям Макарівської селищної територіальної громади надали алгоритм фіксування пошкоджень нерухомого майна внаслідок воєнних дій та окупації. Інформацію наразі збирає та фіксує Відділ економічного розвитку та управління комунальним майном Макарівської селищної ради. Залежно від ступеня руйнувань приватних будинків, їх власникам треба надіслати певні дані на Telegram чи WatsApp на номери: +38 093 611 09 98, або: +38 097 881 74 02.

Читайте: В Києві запрацювало нове сучасне відділення офтальмології та мікрохірургії ока

Фото: Олена Єфіменко

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона