Від вересня учні Ірпінської школи мистецтв здобули понад 40 перемог у престижних конкурсах

image
5 Січня 2021, 19:24
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

За три з половиною місяці учні Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. Михайла Вериківського здобули більше 40 перемог у міжнародних, всеукраїнських і обласних конкурсах. За ці успіхи вони отримають відзнаки від міської влади. Про це повідомила керівниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.

«Сьогодні за дорученням Ірпінського міського голови Олександра Маркушина передала понад 40 грамот для учнів Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. Михайла Вериківського – переможців міжнародних, всеукраїнських та обласних музичних конкурсів (з вересня по середину грудня 2020 року)», – написала вона в соцмережі.

Євгенія Антонюк відзначила, що цього разу традиція вручення нагород на сесії міської ради порушена через епідемію.

«Традиція нагороджувати талановитих дітей грамотами міської ради народилась декілька років тому. До карантину це було справжнє свято, бо нагороди вони отримували урочисто у ході сесійного засідання, за участі керівництва міста, депутатів, громадськості. У зв’язку з протиепідемічними заходами ми не можемо нагородити дітей в урочистій атмосфері, але залишити без нагород не маємо права. Для кожниго з них така відзнака справді важлива. Хочу побажати усім нагородженим міцного здоров’я та нових творчих здобутків. Наша ірпінська громада пишається вами!» – наголосила очільниця відділу культури.

Нагадаємо, напередодні Нового року вихованці Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. Михайла Вериківського стали лауреатами відразу трьох міжнародних конкурсів. Лауреатство першого ступеня на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Wonder fest Georgia – Christmas Star» здобула 8-річна гітаристка Вероніка Даньшина. Перші премії на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Соняшник» вибороли учні школи мистецтв, які опановують спеціалізоване фортепіано: Неонілія Кириловська, Павло Гінтов, Юлія Ульянченко, Лана Дериглазова, Марія Богуш і Кіра Лісіціна. Крім того, Кіра Лісіціна посіла друге місце на V Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Soloviov Art». Диплом лауретата другої премії цього фестивалю здобув і юний піаніст Микола Кривуля.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV