Від таланту броварчанки Еліни Іващенко у ведучого популярного вокального телешоу «Х-Фактор» заболіло серце (ВІДЕО)

image
18 Листопада 2019, 14:43
Поділитися:

Одне з останніх випробувань тренувального табору полоскотало нерви багатьом учасникам вокального телешоу «Х-фактор»-10, яке транслюють на телеканалі СТБ. Винятком не стала і переможниця  вокального шоу «Голос. Діти», броварчанка – Еліна Іващенко. Але чому після її випробування судді «Х-фактора» вмить замовкли? І яким буде їхній остаточний вердикт?

 

Під час випробувань 10-го сезону «Х-фактора» Еліна Іващенко по-справжньому дивувала суддів своїм чарівним голосом. Після кастингу дівчині вдалося підкорити глядачів і закохати в себе тисячі українців. Але цього разу співачці довелося несолодко! Для випробування з роялем юна артистка вибрала непросту пісню – «Without You» Мераї Кері. Але відразу після виступу дівчини члени журі замовкли.

 

«Елю, що це було?! У мене навіть серце заболіло! Це було офігенно! Поки що ти виступила краще за всіх представниць прекрасної статі! Ми тобі відразу говоримо не чекати вечірнього вердикту, тому що ти будеш з нами завтра!» – сказав Ігор Кондратюк.

«Мала, ти – класна! Дуже гарно співаєш!» – прокоментувала виступ дівчини Настя Каменських і відразу ж пропустила Еліну на наступне випробування.
Тож серед найкращих вокалістів телешоу, яких залишилось 25 учасників, продовжує боротьбу і наша землячка, броварчанка з чарівним та водночас потужним голосом – Еліна Іващенко.

СТБ

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed