*** від імені малолітньої дитини – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
25 Січня 2022, 23:18
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

19.01.2022                                        м.Фастів                                   № 32

 

 

Про дозвіл гр. Босюк Ірині Вікторівні

на укладання договору купівлі-продажу

1/5 ч. квартири за адресою: *** від імені малолітньої дитини

 

 

Розглянувши заяву гр. Босюк Ірини Вікторівни, *** року народження, яка проживає за адресою: *** про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу 1/5 ч. *** квартири за адресою: *** право власності на яку має малолітня дитина, *** року народження, від імені  малолітньої доньки*** народження, за умови купівлі житлового будинку за адресою: *** де малолітня дитина*** року народження,   буде у  власності 1/3 ч. , відповідно до ч.4, 7 ст.177 СК України проведеною перевіркою було встановлено, що вчинення правочину не призведе до звуження обсягу існуючих майнових прав дитини та порушення охоронюваних законом інтересів дитини, керуючись ст.12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, п.п.65,67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 866 від 24.09.2008 року, п.п.4 п.б.ч.1 ст.34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендацію комісії з питань захисту прав дитини (протокол № 1 від 04.01.2022 року), виконавчий комітет вирішив:

Надати гр. Босюк Ірині Вікторівні, *** року народження, яка проживає за адресою: *** дозвіл на укладання договору купівлі-продажу 1/5 ч. ***квартири за адресою: *** право власності на яку має малолітня дитина, *** року народження, від імені малолітньої доньки, *** року народження, за умови купівлі житлового будинку за адресою: *** де малолітня дитина, *** року народження, буде у  власності 1/3 ч.

Зобов’язати гр. Босюк Ірину Вікторівну, *** року народження, яка проживає за адресою: *** після вчинення правочину надати в службу у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Фастівської міської ради копії договору купівлі-продажу житлового будинку за адресою: ***, де малолітня дитина, ***року народження, буде у власності 1/3 ч.
Контроль за виконанням даного рішення покласти службу у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Фастівської міської ради.

 

Міський голова

 

Михайло НЕТЯЖУК

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів