Від чого вакцинуються представники київської влади

image
30 Жовтня 2019, 19:20
Поділитися:

У Києві триває розпочатий Департаментом охорони здоров`я флешмоб під хештегом #ящепивсяівамраджу щодо популяризації вакцинації проти грипу.

У середу, 30 жовтня до акції приєднався заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.  

– У столиці є якісні вакцини, а зробити щеплення від грипу дуже просто. Перевірив особисто. Спільно з Департаментом охорони здоров’я популяризуємо культуру вакцинації у столиці власним прикладом. Давайте не хворіти, дбати про власне здоров’я та близьких. Бережіть себе!написав Валентин Мондриївський на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що директорка Департаменту охорони здоров`я КМДА Валентина Гінзбург першою зробила щеплення від небезпечного вірусу, та закликала колег і всіх киян брати з неї приклад.

Естафету перейняв перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. Як повідомляв «Вечірній Київ», він заплатив за вакцину, що захищає від 4 штамів вірусу 292 гривні 50 копійок. Адже щеплення від грипу не входить у перелік обов’язкових, а тому відповідні вакцини не закуповуються з бюджету.

Хай там що, але невдовзі до «протигрипового» флешмобу приєднався заступник голови КМДА Петро Пантелеєв та керівник Департаменту міського благоустрою Тарас Панчій.

Очікується візит до сімейного лікаря щодо щеплення від грипу і мера Києва Віталія Кличка, який «приписаний» до поліклініки № 1 Шевченківського району.

Як раніше писав «Вечірній Київ», столичний голова зробив щеплення проти дифтерії та правця.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ