Від 17 серпня починається ремонт дорожнього покриття Воскресенського проспекту, будуть обмеження руху

image
16 Серпня 2023, 16:03
Поділитися:

16 серпня 2023 г. 16:02

На Воскресенському проспекті у столиці влаштують захисне покриття, яке, як обіцяють дорожники, продовжить термін експлуатації автошляху щонайменше на п’ятирічку та дозволить зекономити кошти на утримання дороги. Основні роботи розпочнуться 17 серпня 2023 року; як очікується, ремонт триватиме до початку жовтня.

Про цеKВ дізналася з повідомлення на Офіційному порталі Києва, що посилається на інформацію комунальної корпорації “Київавтодор”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Повідомляється, що на час ремонту фахівці послідовно перекриватимуть смуги.

Швидкість на ділянці обмежать до 40 км/год.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Дорожники кажуть, що нове покриття робитимуть за технологією “СларіСіл”. Воно складатиметься з двох шарів: нижній шар вирівнює та цементує пошкоджену основу, верхній – виконує захисну функцію та забезпечує достатню шорсткість.

Перед влаштуванням нового захисного тонкошарового покриття спеціалісти виконали роботи з вирівнювання бортового каменю, люків, решіток зливостоків та провели дрібний ремонт покриття.

Загалом на Воскресенському проспекті облаштують захисне тонкошарове покриття площею 93 тис. кв. м.

“Застосування технології дозволяє не тільки відновити основні властивості покриття, але й істотно продовжити час його експлуатації та відтермінувати проведення капітального ремонту”, – сказано в повідомленні від імені “Киїаватодору”.

Як інформувалаKВ, у Києві на Воскресенському проспекті (колишній бульвар Перова) частково обмежено рух до 30 вересня. Це пов’язано з проведенням згаданого ремонту дорожнього покриття.

Нагадаємо, комунальна корпорація “Київавтодор” уклала договір ціною 97,17 млн гривень на виконання поточного ремонту Воскресенського проспекту, що є її найдорожчим замовленням від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Підряд без конкурсу віддали ТОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл”, що належить громадянам Туреччини.

Детальніше: У Києві відома турецька компанія відремонтує Воскресенський проспект

Фото: Офіційний портал Києва

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона