Ветерани з броварського ГК «Торнадо» третій рік поспіль виграють чемпіонат світу «Masters Handball World Cup» в Хорватії (ВІДЕО)

image
14 Травня 2019, 11:20
Поділитися:

Броварський гандбольний клуб  «Торнадо»  третій рік поспіль стає переможцем гандбольного турніру «Masters Handball World Cup» в категорії М42+.  У складі ГК «Торнадо»  зібралися гравці колишнього броварського «Будівельника» та гандболісти із інших українських клубів.

Змагання проводилися в трьох вікових групах серед чоловіків: 35+, 42+ та 50+ і у двох серед жінок – 30+ і 40+. Турнір проходив з 9 по 12 травня в мальовничій Хорватії на березі Андріатичного моря в місті Оміш (невелике курортне місто зручно розташувався в одному з наймальовничіших місць Середньої Далмації, а може і всієї Хорватії. З одного боку місто захищає гора Динара, а через сам Оміш протікає річка Цетіна, несе свої води в Адріатичне море, приносячи з собою ніжний пісок, яким покриті всі пляжі). На тунір зібралися майстри гандболу із країн колишньої Югославії, Німеччини, Австрії, Словаччини, Чехії, України, Бразилії та навіть Гондурасу.

 

ГК «Торнадо» грав у віковій групі М42+ (вік гравців старше 42 років)

Спочатку відбулися матчі групового етапу. Броварчани потрапили до Групи «А», де зібралося чотири команди:

Tornado (Ukraine)
HKK Hana (Češka Republika)
Trogir (Croatia)
SPLIT Handall (Croatia)

Три матчі три впевнені перемоги і броварський «Торнадо» йде далі.

Tornado (Ukraine) – HKK Hana (Češka Republika) 14:7

Tornado (Ukraine) -Trogir (Croatia) 13:8

Tornado (Ukraine) – SPLIT Handall (Croatia) 12:4

Зайнявши перше місце в групі «Торнадо» пішов далі і провівши впевнено решту матчів знову стає переможцем «Masters Handball World Cup».

На нагородженні у Хорватії був присутній Броварській міський голова Ігор Сапожко.

Вітаємо чемпіонів та бажаємо й надалі радувати нас своїми перемогами!

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed