Весна перемагає

image
30 Квітня 2022, 15:21
Поділитися:

Незважаючи на війну, повітряні тривоги, всупереч тривалим похолоданням, весна впевнено вступає в свої права. Книшовий меморіально-парковий комплекс — це місце, де чи не найповніше можна побачити у Борисполі буяння весни. Надихалися весняним розмаїттям і «Вісті».

Тут завжди дихає спокоєм і затишком. Натовпів людей не спостерігається, але присісти на вільну лавочку вдається не завжди. Одного разу довелося почути, як маленька дівчинка гукала мамі та її супутниці: «Он лавочка звільнилася! Я побігла місце займати!»
Відразу біля входу на територію з боку Київського Шляху видно, як потрудилися комунальники. Відвідувачів зустрічають не тільки чистенькі газони та алеї, але й турботливо висаджені кущики віол. Здалеку видно яскраво-жовті кущі форзиції, які є першою весняною окрасою парку. Магноліями найкраще милуватися зблизька. Цього року уперше одночасно зацвіли білі кущики ранніх магнолій та пізні — червоних.
Розпускають листочки і викидають майбутній цвіт каштани. Бузок різних кольорів також на старті. Білими квітами уперемішку з зелено-фіолетовими листочками вабить око червонолиста слива, яка розквітла зовсім недавно. А ранні сакури вже кілька тижнів чарують ніжними біло-рожевими парасольками. Кожен новий весняний день додаватиме нових і нових квітучих барв.
Для декого із бориспільців весняна краса Книшового меморіально-паркового комплексу виявляється справжнім відкриттям. Біля магнолій зустріла жінку, яка із захопленням зізналася, що не сподівалася побачити у Борисполі таку красу. Хоча живе у нашому місті і парком проходила неодноразово, але іншим краєм.

Весна перемагає

Весна перемагає

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама