“Весна на Зарічній вулиці”, рімейк, 2019 р., Миронівка

image
29 Травня 2019, 09:29
Поділитися:

За час існування вулиці Зарічної (серед Миронівчан та на картах Google більш відома під назвою “Царське село”) змінилась Держава, змінився суспільний устрій, молоді колись жителі вулиці встигли виростити дітей, одружити онуків, “…надцять” разів вибрати депутатів та президентів, яким ніколи не були цікаві ні жителі Зарічної, ні всі Українці в цілому. І лише через три десятиліття люди з цієї вулиці дочекались нарешті того, що місце, де вони проживають, можна назвати гордо Вулицею з красивою назвою “Зарічна”. (Мені здається, що було б правильним наступне – вулиця має право називатись вулицею тоді, коли має тверде покриття. Якщо цього немає – в такому разі має бути якийсь інший термін).

І лише в травні 2019 року жителі вулиці Зарічної отримали можливість вимити свої автомобілі, без боязні забруднити їх відразу ж по приїзді додому, вдягти модне взуття, а не гумові чоботи, і в кінець кінців відчути себе людьми.

(Можливо трохи забагато емоцій, вибачте будь ласка, але автор статті також чекав на омріяний асфальт тридцять років.)

То ж дякуємо міському голові Миронівки Віталію Миколайовичу Савенку, депутатам Миронівської міської ради і виконавцю робіт, котрий (хочеться в це вірити) виконав роботу якісно.

Дякуємо міському голові за правду і тверде чоловіче слово: пообіцяв – виконав.

Обіцяли дорогу жителям Зарічної багато “Великих людей”, але всі вони “політики” (слово “політик” можна трактувати так, як кому подобається, в т. ч. і нецензурно) і виконувати обіцянки не в їхніх правилах.

А тепер – ЗАРІЧНА:

Джерело: Громада Миронівщини