“Велике будівництво” на Київщині триває. Роботи виконаны на 83% – Василь Володін

image
13 Жовтня 2020, 23:12
Поділитися:

13 октября 2020 г. 18:26

Сьогодні під час он-лайн брифінгу голова Київської облдержадміністрації (КОДА) Василь Володін повідомив, що на Київщині триває реалізація програми “Велике будівництво”. В області вже завершені роботи по 3 навчальним закладам – в Вишневому, в Бучі та в Українці.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби КОДА.

“На завершальній стадії – школи в Гребінці та Пашківці. Ще по 2 об’єктам будівельні роботи виконуються згідно календарного графіку – це Піївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Ржищівської міської ради Київської області, Славутицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2. Завершення робіт планується в листопаді”, – зазначив очільник області.

в Телеграм

Також завершено два дошкільних навчальних заклади. В Вишневому – “Яблунька” та садочок “Знайко” в Ірпені.

Ще три на завершальній стадії – в с. Мала Солтанівка, Васильківського району, Вишгороді та в с. Нові Петрівці.

Будівельну готовність більше 75% мають 3 об’єкти: садок в с. Козаровичі та с. Синяк Вишгородського району, та один в Вишгороді.

“В цілому ступінь будівельної готовності об’єктів “Великого будівництва” у Київській області складає 83%: загальноосвітні навчальні заклади – 88%, дошкільні навчальні заклади – 90%, стадіони – 66%”, – повідомив Василь Володін.

Читайте: Київщина посіла друге місце в Україні за кількістю виданих доступних кредитів для підприємців, – Василь Володін

Фото: kmu.gov.ua

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона