«Велике будівництво – 2021»: на Київщині завершили оновлення шести шкіл

image
24 Грудня 2021, 16:40
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

На Київщині завершили роботи в усіх шести школах, які цьогоріч увійшли до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Про це повідомив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, інформує пресслужба ОДА.

«Оновлення шкіл – це один із пріоритетних напрямів “Великого будівництва”. Наразі ми успішно завершили всі заплановані на цей рік проєкти. Йдеться про термомодернізацію та капітальні ремонти освітніх закладів. Вдосконалювали як міські, так і сільські об’єкти. В більшості з них жодні ремонтні роботи не проводились упродовж десятиліть. Натомість тепер це комфортні школи, де дітям тепло та зручно. Усього цьогоріч ми покращили умови для навчання більш ніж 1,7 тис. учням», – прокоментував Василь Володін.

Зокрема, були проведені капітальні ремонти Вовчківського НВО Поліської громади, Пашківської загальноосвітньої школи в Макарівській громаді, Яготинського НВК №2 (покращення енергоефективності), Бучанської школи №2 й Тетіївської школи №3, а також термомодернізація Жоравського НВК в Яготинській громаді.

У повідомленні зазначається, що в наступному році на Київщині в рамках «Великого будівництва» запланували оновити ще п’ять шкіл.

Нагадаємо, в Ірпені 1 вересня ц. р. відкрився новозбудований триповерховий корпус школи №1 із двома спортзалами, актовою залою та їдальнею, розрахований більш ніж на 800 учнів.

У листопаді відбувся тендер на проєктування нового корпусу Ірпінського ліцею №3 для початкових класів, до кінця січня 2022 року має бути розроблений проєкт будівництва.

Також у листопаді на території школи №2 збудували сучасний футбольний майданчик із якісним штучним покриттям. Крім того, в школі проводиться капітальний ремонт підвального приміщення, в якому облаштують спортзал для початкових класів, а також капремонт майстерні для уроків трудового навчання.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV