Вело світло ONRIDE Kid 10

image
11 Лютого 2019, 19:51
Поділитися:

Світло переднє ONRIDE Kid 10
https://velosiped.com/tovary/aksesuari/svtlo/svitlo-peredne-onride-kid-10-150-lm-69079900038.html
Суперкомпактна фара з одним високояскравим світлодіодом у циліндричному алюмінієвому корпусі, захищеному від вологи з індикатором заряду. Кріплення на кермо відбувається за допомогою товстих гумок.

Іноді, на перший погляд, маленькі та ледве помітні девайси вражають.
ONRIDE Kid 10 – яскравий приклад таких речей. Компактне але потужне велосипедне світло, яке практично не видно на вашому кермі.
Світлодіод Cree Super Led видає 150 люменів світлового потоку, схований у повністю алюмінієвий корпус, з класом захисту від вологи стандарту IPХ4.
Спрямоване світло, з невеликою бічною засвіткою, дає вичерпну інформацію про положення перепон на дорозі.
У маленькій корпус уміщується доволі ємкий літій полімерний акумулятор ємністю 600 міліампер. Заряджається через порт USB, який знаходиться під алюмінієвою кришкою.
За допомогою кнопки, у котру вбудований індикатор заряду батареї, ви можете обирати між двома режимами постійного світла та стробоскопа.
У максимальному режимі світло працює трошки більше години, у середньому практично дві. На економному блиманні, фара світить близько 3 годин, що є відмінним показником для такого маленького девайса.
Для велосипедиста ONRIDE Kid, може стати помічником як габаритне світло у місті, за рахунок зручного кріплення на гумовому кільці, також його можливо встановити практично будь де: кермо МТБ або шосе, передній багажник або навіть на шолом.
Зазначимо, що такий девайс дуже гарно підходить маленьким велосипедистам, через компактній та міцний дизайн, він не буде заважати на маленькому кермі, та витримає знущання від постійних випробовувань маленькими розбишаками.