Вдарив сусіда сокирою по голові: у Києві затримали зловмисника

image
7 Липня 2023, 15:59
Поділитися:

Інцидент трапився в Дарницькому районі столиці. 

Про це повідомляє патрульна поліція Києва.

Консьєржка одного з будинків зателефонувала до поліції, і повідомила про мешканця, в якого з голови текла кров. Правоохоронці оперативно прибули на місце, і виявили постраждалого на вулиці. Він повідомив, що сусід вдарив його по голові сокирою. Патрульні наклали травмованому чоловікові пов’язку і передали працівникам швидкої, які доправили його до лікарні.

Кривдника затримали у його квартирі.

Вдарив сусіда сокирою по голові: у Києві затримали зловмисникаВдарив сусіда сокирою по голові: у Києві затримали зловмисника

“У квартирі, де проживає постраждалий, охоронці порядку виявили та затримали зловмисника. А на вулиці, під вікнами, інспектори побачили сокиру — ймовірне знаряддя скоєння кримінального правопорушення”, – йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі з’ясовують  обставини інциденту.

Раніше ми писали про те, що у столиці викрили чоловіка, який зберігав вогнепальну зброю та боєприпаси без належного дозволу. Порушником виявився раніше не судимий уродженець Вінниччини.

Хочете дізнатися ще більше новин про Київ, столичний регіон та Україну? Підписуйтесь на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua