Вчителю броварської сьомої школи присвоєно звання «заслужений вчитель України»

image
14 Березня 2019, 14:39
Поділитися:

Указом Президента України «Про відзначення державними нагородами України» за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у навчання і виховання молоді та високий професіоналізм учительці історії і правознавства Броварської спеціалізованої школи I–III ступенів №7 Галині Василівні Шанюк присвоєно звання «заслужений вчитель України».

Про це на своїй сторінці повідомляє депутат Верховної ради України Павло Різаненко.

Як вже розповідали у своїх матеріалах броварські журналісти, Галина Шанюк – із династії вчителів. Її батько – Василь Миколайович – після повернення з війни і до останніх своїх днів працював на Житомирщині директором школи, викладав історію. Мама – Катерина Маркіянівна – вчитель української мови і літератури. Галина Василівна вивчилася на історика й після закінчення Луцького (тепер Волинського) університету ім.Лесі Українки працювала у школі Макарівського району, а після одруження, у 1977 році, з чоловіком-військовим переїхали в Бровари. Безпосередньо в СШ №7 Галина Василівна вчителює понад 30 років. Для того, щоб бути «підкованою» у правознавстві, здобула другу вищу освіту – юридичну.
Бажаємо Галині Василівні здоров’я, терпіння і вдячних учнів.
Звання присвоєно за клопотанням Київської обласної держадміністрації, на прохання педагогічного та батьківського комітетів, за ініціативи депутата Київської обласної ради Романа Симутина.

Фото: Ірини Ющенко

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed