Вчителька з Ірпеня увійшла до п’ятірки кращих педагогів України — ITV

image
15 Травня 2023, 08:15
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Вчителька початкових класів Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст» Тетяна Сушко посіла четверте місце у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2023», ставши однією з кращих педагогинь України. Лише шість балів відділили її від призового місця.

За звання найкращого вчителя України змагалися 25 педагогів початкових класів з усіх областей України та Києва. Вони проходили випробування «Майстер-клас», «Практична робота», «Тестування», «Методичний практикум» та «Урок».

«Варто зазначити, що саме в цей період одночасно з участю у Всеукраїнському конкурсі “Учитель року-2023” Тетяна Миколаївна брала участь та успішно пройшла всі етапи незалежного тестування (сертифікацію) вчителів початкових класів та отримала сертифікат, стала фіналісткою Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору “Родовід Учитель — 2023” на кращий досвід дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти», — розповіли в Управлінні освіти та науки ІМР.

Фінальний етап “Учитель року — 2023” проходив протягом січня-травня. Всього для участі у конкурсі в номінації “Початкова освіта” було зареєстровано 1356 педагогів України, в тому числі 88 вчителів зі шкіл Київської області.



Джерело: ITV