Вчиняв насильство над дружиною: у Києві перед судом постане мешканець столиці

image
27 Вересня 2023, 17:34
Поділитися:

У Києві чоловік буде притягнутий до відповідальності за випадки домашнього насильства щодо своєї дружини перед судом. Зловмисник повторно притягнутий до адміністративної відповідальності за образи та погрози у бік 49-річної жінки, але не намагався виправитися.

Про це повідомляє поліція Києва.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, Київщини та України? Скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua», щоб бути в курсі всіх новин та нічого не пропустити.

У червні до Дніпровського управління поліції звернулася жителька міста і повідомила, що її чоловік продовжує вчиняти насильство над нею. Жінка описала, що він ображає її лайкою, принижує, а також погрожує побити. Правоохоронці неодноразово застосували адміністративну відповідальність проти 55-річного чоловіка за незаконні дії відносно його дружині.

За скоєне чоловік тричі відбувся штрафами, але своєї поведінки не змінив. Після отримання заяви від потерпілої щодо систематичного психологічного знущання зі сторони чоловіка ми передали інформацію слідчим, які розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 126-1 Кримінального кодексу України – домашнє насильство. Колеги зібрали необхідну доказову базу та під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, – йдеться в повідомленні.

На цей час слідчі завершили розслідування та направили матеріали до суду.

Як ми повідомляли раніше, в Печерському районі столиці 47-річний чоловік в систематичних нападах раптової агресії провокував конфлікти з 34-річною дружиною, ображав її, штовхав та хапав за руки. Тепер він постане перед судом.

Також розповідали про те, що столична прокуратура винесла обвинувальний вирок 36-річній киянці, яка вчиняла домашнє насильство щодо малолітнього сина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua