Вчиняли домашнє насильство, але не хотіли виправлятись: у Києві судитимуть двох абʼюзерів

image
20 Квітня 2024, 13:24
Поділитися:

У Києві на два роки за ґратами можуть провести чоловік та жінка, які систематично знущались над членами своїх родин. Крім того, вони відмовлялись проходити відповідну корекційну програму.

Про це розповіли в пресслужбі столичної поліції.

Досі не підписані на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

За інформацією правоохоронців, обидві події сталися восени 2023 року на столичній Оболоні. Так, до поліції надійшли повідомлення за фактами домашнього насильства.

Правоохоронці задокументували правопорушення та склали адмінматеріали на 51-річну порушницю, яка вчиняла домашнє насильство щодо власної доньки. Другий факт домашнього насильства чинився 41-річним фігурантом відносно своєї дружини. Оболонський районний суд притягнув кривдників до відповідальності та зобов’язав їх пройти програму для кривдників. Однак, правопорушники жодного разу не з’явились до відповідної установи для проходження процедури, – йдеться в повідомленні.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду справи по суті. Санкція статті передбачає арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Також ми розповідали, що у Києві повідомили про підозру 42-річному чоловіку, який систематично вчиняв домашнє насильство над власним вітчимом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua