Вчора біля бювету в Обухові стара політика зустрічалась з новою.

image
9 Липня 2020, 13:33
Поділитися:

Вчора з сьомої до дев’ятої години вечора в Обухові біля бювету проходила зустріч обухівців з Народними Депутатами від партії “Голос” Інною Совсун та Романом Лозинським. Цікаво, що на зутріч прийшли не тільки прихильники “Голосу”, чи місцеві активісти що вже долучились до осередку “Голосу” в Обухові, але й інші місцеві політики з різних партій. І якщо не дивно, було бачити там друзів з Громадянської позиції чи простих людей що підтримують ЄС (все таки вони ідеологічно близькі), то приїзд міького голови політичний досвід якого проходив, мабуть через усі партії влади (включаючи партію регіонів, а зараз “Слугу народу”) виглядав досить неочікувано.  Хоча, мабуть саме завдяки вмінню знаходити спільну мову з різними людьми наш мер і тримався до цього часу в свєму кріслі. А злі язики кажуть, що хоч на цих виборах він йде від “Слуг народу”, але ще, як мінімум, два місцевих осередки великих парламентських партії підтримуватимуть його. А піля виборів створять мерську більшість в міськраді і, як не дивно, один з них – це запеклі вороги “слуг” – порошенківська”Європейська ссолідарність”.   Тобто в Києві вони може й вороги, але в Обухові це просто різні підрозділи однієї старої команди…

А зустріч була дійсно цікавою. Інна розповіла про освітянські проблеми, поділилась планами що є у законотворців щодо виходу з карантину. На жаль, уряд зараз дуже не допрацьовує і ще не має чікого розуміння що робити 1 вересня.

Роман розповів дуже коротко як планують проводити місцеві вибори, та які будуть межі нового Обухівського району та обухівської об’єднаної громади. За попередньою інформацією новий район об’єднуватиме Обухівський, Богуславський, Васильківський з центром в Обухові, а обухівська громада об’єднає більшість навколишніх сіл, в т.ч. Германівку, Григорівку, Гусачівку, Копачів, Малу Вільшанку та ін.  На жаль, теж поки не відомо які повноваження матимуть нові райони і отг.

Борис Родієвський, Обухів Online

Джерело: Обухів Online