Вбивство зниклої жінки та її доньки замовив колишній чоловік, аби не ділити бізнес

image
24 Серпня 2019, 01:22
Поділитися:

Чотирьох підозрюваних у замовленні та вчиненні вбивства зниклих кілька днів назад матері та доньки затримано. Про це повідомила прес-серкетар ГПУ Лариса Сарган.

«Як з’ясовано, колишній чоловік потерпілої, з якою у нього тривають судові спори щодо поділу майна після розлучення, переслідуючи корисну мету, усвідомлюючи неминучість судового рішення на користь колишньої дружини та її доньки, діючи у змові зі своєю третьою дружиною, замовив та проплатив вбивство потерпілої та її доньки, скориставшись для цього послугами раніше судимого за умисні вбивства. Життя двох осіб замовники оцінили у $50тис!», – йдеться у повідомленні.

За словами начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова, обидві жінки живі: «Шикарна оперативна комбінація. Дякую поліцейським, процесуальним керівникам та службі безпеки України», – написав Нєбитов на своїй сторінці у Facebook. 

Як виявилося, 31-річна Юлія Зайковська та її 53-річна мати Надія Головач володіють невеличким розважальним комплексом «З легким паром» в Броварах. В оточенні сім’ї розповідають, що останні два роки для жінок були непростими.

Надія 25 щасливих років прожила зі своїм чоловіком Олександром Головачем. Донька Юлія – не рідна для чоловіка, її він виховував з 5 років. Також у Надії і Олександра є спільний син, він теж бере участь в роботі ресторану Юлії. Весь цей час вони разом будували свій великий бізнес. Але в 2017 році розлучилися – у Головача з’явилася нова кохана з Києва. Тому впродовж двох років вони ділили майно, розповіла знайома сім’ї сайту OBOZREVATEL.

Друзі розповідають, що Олександр за допомогою екскаватора навіть намагався зруйнувати комплекс «З легким паром», а напередодні зникнення жінок машину Надії три рази підпалювали. «Однак місцева Броварська поліція ніяких справ не веде, у Головача тут все схвачено», – вважають знайомі сім’ї.

Сам Головач є директором підприємства УМБР з виробництва тротуарної плитки, володіє компанією ANG Patriot з виробництва легких літальних апаратів Patriot, компанією «Ергуд», яка займається оптовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами, виробництвом меблів, дерев’яних будівельних конструкцій. Чоловік володіє компанією «Випробувальний центр ТЕСТ» з дослідження і експериментальних розробок в галузі наук. А також займається програмуванням і важким автомобільним транспортом.Крім того, Головач є одним з власників авіаційно-технічного клубу «Євростар», причому співвласником клубу вказана і дочка Надії – Юлія Зайковська.

«Я нічого про них не хочу знати. Після того, як вона чотири рази на мене нападала, як правоохоронці організовували проти мене справи, я нічого не хочу знати», – відповів Головач журналістам.

Джерело: Новости Броварів