Василь Володін взяв участь у відкритті літнього Leader EdCamp «ACTION-школа»

image
7 Липня 2021, 17:24
Поділитися:

Сьогодні, 7 липня, голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін взяв участь у відкритті літнього Leader EdCamp «ACTION-школа» обласної ради дітей Київщини «Немає! Нічого! Неможливого!».

 

Коворкінговий простір, що було створено за підтримки голови Київської ОДА, розпочав свою роботу на базі спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів – Центру реабілітації у смт Володарка на Київщині.

 

Участь у відкритті взяли перший заступник голови Київської Ода Дмитро Назаренко, заступник голови ОДА Олег Торкунов, директор департаменту освіти і науки ОДА Жанна Осипенко, голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк, голова Володарської селищної ради Олександр Ференець, члени обласної ради дітей, гості.

 

Василь Володін та інші присутні ознайомилися з коворкінговим простором, діти-лідери з керівного складу ОРДК, розповіли про досягнення та здобутки органів учнівського самоврядування громад Київщини.

 

«У вас відчувається драйв. У вас горять очі. Ви захоплені тим, чим займаєтесь. Ви щоразу доводите і собі, і оточуючим, що для вас насправді немає нічого неможливого. Я хочу подякувати вам за вашу активність, а вашим батькам і педагогам – за те, що підтримують вас і вірять. Це дуже важливо», – зазначив під час свого звернення до присутніх голова Київщини Василь Володін.

 

Після офіційного відкриття очільник регіону відвідав комунікаційний майданчик Networking «Лідерський дитячий рух Київщини: погляд у майбутнє», де оглянув три інтерактивні локації, в яких депутати обласної ради дітей Київщини представили ефективні моделі лідерства, своє особисте бачення успішних життєвих стратегій:

  • Лідерство+Партнерство=Успіх. Його основна ідея полягає у тому, що Основними складовими успішної співпраці є конструктивний діалог і порозуміння. Налагодження партнерських відносин стає одним із найважливіших підходів у проєктній діяльності.
  • Мистецтво бути особистістю. Ця комунікація відображає, що основне завдання особистісного зростання в гармонізації особистості, подоланні внутрішніх перешкод, що заважають ефективному самовизначенню, використання внутрішніх ресурсів, розвитку й розкриттю потенціалу людини.
  • Лідерство: стратегія і тактика. Локація містить інформацію про поняття та відмінності стратегії і тактики.

 

На згадку про сьогоднішню подію представники ОРДК подарували голові КОДА брендовану футболку своєї організації та зробили спільне фото з гостями.

 

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація