Василь Володін відвідав збори військових резервістів Київщини

image
19 Вересня 2020, 17:46
Поділитися:

У Київському обласному комісаріаті 19 вересня розпочалися навчальні збори підрозділів територіальної оборони Київської області.

Офіцерів та солдатів резерву, що беруть участь у навчаннях привітав голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Ми живемо у тривожний час. Тому основне завдання військового резерву – це підтримання та підвищення військової навченості громадян, а також збереження накопиченого раніше бойового досвіду офіцерів та солдат після звільнення», – зазначив у своєму зверненні до військових голова Київщини.

Під час навчань військовослужбовці, які раніше проходили службу в армії зможуть відновити та вдосконалити отримані раніше військові навички.

«Я вдячний нашим захисникам, нашим війсковим та резервістам за патріотизм та любов до рідного краю. Україні, нашій Київщині дуже пощастило, що її громадянами є такі мужні, сильні та професійні люди. Від наших захисників та від кожного з нас залежить майбутнє України, мир та спокій на рідній землі. Тож бажаю кожному резервісту вдало пройти навчання та повернутися до мирного життя», – підкреслив Василь Володін.

Повідомляє пресслужба КОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація