Василь Володін відвідав з робочим візитом три райони Київщини

image
10 Липня 2020, 19:33
Поділитися:

10 липня голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін відвідав з робочим візитом Поліський, Іванківський та Бородянський райони області. Основна мета поїздки – комунікація с громадами, виявлення проблемних питань та шляхів їх вирішення.

Разом з ним з мешканцями районів спілкувалися начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, очільник Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області Олег Головаш, перший заступник прокурора Київської області Ігор Грабець.

«Як представник влади в Київській області маю завдання зробити її ближчою до людей, впроваджувати справедливість без винятків та дбати про економічний розвиток регіонів», – звернувся очільник області до мешканців.

В кожному з трьох районів обговорили нагальні питання, що турбують мешканців. Насамперед це криміногенна обстановка та корупція на місцях. Резонансні справи взяли під власний контроль представники обласних силових структур.

Також обговорили способи запобігання виникненню лісових пожеж, проблеми екології та розповсюдження стихійних сміттєзвалищ. Голова КОДА доповів людям, що в області прийнята програма поводженням з ТБО, в той же час закликав бути господарями на своїй землі і на місцях дбати про чистоту власних населених пунктів.

Ще одна важлива тема, якої торкнулися, – це модернізація інфраструктурних об‘єктів. В цьому році в області вже відбувається ремонт багатьох лікарень, шкіл та дитячих садків в рамках Програми Президента України «Велике будівництво» та за рахунок обласного й місцевих бюджетів. «Буде продовжено відновлення шкіл та медзакладів і в наступному році. Бо створення комфортних умов для навчання, лікування та роботи – важливий пріоритет в роботі державної та обласної влади», – зазначив Василь Володін.

Також разом з профільними заступниками та мешканцями районів обговорили нове районування, що наразі відбувається по всій території України. Обсудили чисельні переваги створення ОТГ і життя людей в громадах, що вже існують за новими правилами. Голова області наголосив, що основна мета таких перетворень – це створення більшого комфорту для людей та спосіб залучення коштів на місця для розвитку населених пунктів.

Жителі району подякували голові області за увагу, приділену їхнім питанням, обізнаність в головних проблемах регіону та бажання допомогти. Голова області Василь Володін, в свою чергу, запевнив їх, що підвищення рівня життя людей – це головний пріоритет в його щоденній роботі на посаді голови Київської ОДА. Подібні зустрічі він планує проводити регулярно. Найбільш надійний спосіб дізнатися реальний стан справ на місцях і зрозуміти, яким чином спрямовувати роботу, щоб вона була корисною для Київщині та її мешканців, – це побачити все на власні очі та поспілкуватися з людьми.

Після спілкування з громадами очільник КОДА дав відповідні доручення та взяв під особистий контроль виконання по деяким питанням мешканців. По ряду проблем рішення були винайдені одразу.

Повідомляє пресслужба КОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація