Василь Володін відвідав з робочою поїздкою Васильківський район

image
17 Вересня 2020, 14:42
Поділитися:

17 вересня голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін відвідав Васильківський район Київщини. Під час зустрічі з громадою представив новопризначеного Президентом України голову Васильківської рай адміністрації – Євгена Петрука.

«Ввірений Вам район має запрацювати як єдиний організм. А для цього потрібно створити такі умови, за яких усі служби на місцях спільно працюватимуть на  єдиний результат – комфортну та безпечну Київщину. Це дуже важливо для Васильківського району. Люди повинні бачити зміни на краще, а їх можна здобути лише плідною, згуртованою та спільною працею. Я, зі свого боку, щиро зичу Вам успіху. Ваш успіх – це успіх громади, успіх Київської області», – звернувся до нового очільника району Василь Володін.

Після офіційної частини обговорили нагальні питання життєдіяльності Васильківщини. Мешканці звернулися до голови області з багатьма питаннями, серед них районування, будівництво доріг, шкіл, садочків.

«Щодо нового районування переконаний, об‘єднані територіальні громади будуть працювати ефективно, бо бюджет буде залишатися на місцях. А це можливість будувати нові лікарні, школи, садочки, поступово оновлювати всю інфраструктуру. Впевнений, через пів року, коли мешканці переконаються в перевагах нової системи, питань щодо нових районів не виникатиме», – підкреслив очільник КОДА.

Також обговорили включення шкіл та інших установ до програми Президента України “Велике будівництво” на наступний рік. «Ми будемо шукати можливості, щоб місцеві об’єкти Васильківського району були враховані в державній програмі. Також розробляємо Київський обласний бюджет і плануємо зробити його «народним», що відображатиме першочергові потреби громад», – повідомив голова ОДА.

Крім того, Васильківці відзначили якість ремонту окремих місцевих доріг, що робився останнім часом підрядником облдержадміністрації, реконструкцію місцевих шкіл, які потребували уваги державної та обласної влади.

«Громаду я почув, прийняв від вас подальші завдання, будемо працювати над ними. Місцевих мешканців, в свою чергу, прошу берегти своє здоров‘я. Допомогти нам не допустити подальшого поширення епідемії коронавірусу», – звернувся до людей голова Київщини Василь Володін.

Повідомляє пресслужба КОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація