Василь Володін провів онлайн нараду з керівниками районів та міст Київщини щодо боротьби з COVID-19

image
26 Березня 2020, 18:26
Поділитися:

Ситуацію із захворюваністю та заходи, які здійснюються для протидії поширенню коронавірусу на території Київської області керівники районів, міст та ОТГ Київщини обговорили сьогодні, 26 березня, на онлайн нараді під головуванням тимчасово виконуючого обов’язки голови облдержадміністрації Василя Володіна.

Керівники районів, міст та об’єднаних громад відзвітували т.в.о. голови Київської облдержадміністрації про свою підготовку до боротьби з коронавірусом. Зокрема, про наявність необхідного обладнання та препаратів для лікарень, спецзахисту для медичних працівників.

У свою чергу Василь Володін розповів про створення Антикризового центру допомоги Київщині, який об’єднає зусилля влади та бізнесу у боротьбі з подальшим поширенням коронавірусу.

У ході спілкування присутні керівники також піднімали проблемні питання по лікарнях та їх готовності до боротьби з новим вірусом, та обговорили можливі шляхи вирішення цих проблем.

«Сьогодні ми разом з усім світом боремось з небезпечним вірусом. І першими, хто віч на віч стикається з цією небезпекою є медичні працівники. Ми маємо зробити усе можливе, аби вони були добре захищені. Тому наше завдання – забезпечити засобами індивідуального захисту медпрацівників нашої області. Це сьогодні – найважливіше», – підкреслив Василь Володін.

Нагадаємо, Київська обласна державна адміністрація системно реалізує ряд заходів для протидії поширенню Україною COVID-19. З моменту погіршення епідеміологічної ситуації тимчасово виконуючий обов’язки голови КОДА Василь Володін перевірив готовність лікарень області до прийому хворих на коронавірус, організував прийом медичного обладнання і засобів індивідуальної безпеки, ініціював налагодження спільної з бізнесом роботи по області.

24 березня в області розпочав роботу Антикризовий центр допомоги Київщині, в рамках якого за підтримки бізнесмена та мецената Ігоря Воронова створено благодійний фонд «Час дій». Він прийматиме допомогу для медичних закладів, рятувальників, комунальних служб та всіх інших, хто підтримує життєдіяльність області та займатиметься цільовим розподілом коштів та інших видів допомоги.

Працює новостворений Центр на базі Документ-сервісу «Готово!» за адресою: м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 11.

Звернутися в Центр можна за телефоном: 0 800 33 68 19

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація