Василь Володін проінспектував реконструкцію школи №2 у Славутичі

image
11 Серпня 2021, 19:36
Поділитися:

11 августа 2021 г. 19:23

Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін оглянув, як проходить реконструкція школи №2 на території Славутича.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації (КОДА).

Інспекція освітнього закладу відбулась сьогодні, 11 серпня.

“Для мене дуже важливо завершити реконструкцію цього навчального закладу. Щоб розуміти масштаби будівельно-монтажних робіт, потрібно знати історію цього об’єкта. А вона була достатньо непростою. Ми були змушені розірвати договір, який був укладений кілька років тому із першим підрядником, через недобросовісне виконання ним робіт. Зараз на об’єкті працюють інші будівельники. Вони якісно проводять реконструкцію та усувають раніше допущені недоліки. Маємо на меті все встигнути зробити до 1 вересня, щоб діти могли піти на навчання до комфортної школи, – прокоментував Василь Володін.

в Телеграм

Будівельники з-поміж іншого вже виконали оздоблення стін, стелі та підлоги, а також замінили інженерні мережі. Зараз вони займаються монтажем пожежного обладнання з оповіщенням сигналізації.

Будівельна готовність об’єкту складає 98%. Загальна вартість проєкту сягнула 39,8 млн гривень.

Зазначимо: очільник Київщини Василь Володін також проінспектував у Славутичі реконструкцію басейну. Роботи на спортивному об’єкті проходять у рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” з випередженням графіку. Тож завершити роботи планують уже цього року.

Читайте: Реконструкцію басейну в Славутичі плануємо завершити вже цьогоріч, – Василь Володін

Фото: пресслужба КОДА

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона