Василь Володін проінспектував будівництво гімназії в м. Буча

image
1 Квітня 2020, 16:21
Поділитися:

Сьогодні тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін відвідав будівництво гімназії у м. Буча. Він оглянув перебіг робіт, що відбуваються в рамках реалізації національного проєкту «Велике будівництво». Поспілкувався з міським головою  та будівельниками.

«Зараз Україна і область має існувати у непростих умовах вірусної небезпеки. Це основний виклик для всіх нас. І вже вживаються всі необхідні міри для його подолання. В той же час маємо пам‘ятати, що епідемія, а з нею і карантин,  – явище тимчасове. Тому роботи, які ми розпочали раніше, маємо продовжувати, темпи будівництва вести згідно з графіком, щоб діти найближчим часом мали змогу отримувати сучасні знання у гідних умовах», – звернувся до присутніх Василь Володін.

«Слідкуємо за тим, щоб будівельні роботи виконувалися якісно, вчасно і відповідно до проєкту. Усі ресурси — організаційні та фінансові — для цього є», – наголосив заступник голови Київської ОДА Андрій Лісовик.

Очільник Київщини також зазначив, що роботи виконуються згідно з графіком. «Питання ми тримаємо на контролі. Будівництво ведеться за планом. Лише закликаю всіх присутніх берегти себе, користуватися засобами особистого захисту, виконувати рекомендації МОЗу щодо правил гігієни», – сказав В. Володін.

Замовником будівництва гімназії по вул. Вишнева у Бучі виступає Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

Загальна потужність гімназії, передбачена проєктом, складає 350 учнівських місць з можливістю збільшення їх кількості (без втрати комфортності умов навчання) до 1000. Є спортзал, актовий зал, дві майстерні, сучасна столова на 250 місць, спортивний майданчик зі штучним покриттям (покриття покладуть одразу після поліпшення погодних умов). Гімназія передбачає інклюзивну освіту та обладнана ліфтом.

Наразі будівельні роботи на стадії завершення. Влаштовано покрівлю триповерхового корпусу, встановлені вікна, зовнішні двері, виконано утеплення і гідроізоляцію цоколю, утеплення фасаду, бетонні підлоги всіх поверхів, внутрішні опоряджувальні роботи, влаштовано внутрішні сходи, внутрішні інженерні мережі, ганки входу, зовнішні інженерні мережі, блискавкозахист, заземлення та огорожу. Отже поведені майже всі внутрішні роботи і школа вже готова до встановлення меблів.

Завершити будівництво та ввести заклад в експлуатацію заплановано влітку 2020 року.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація