Василь Володін презентує Київщину на Форумі губернаторів Вишеградської четвірки

image
3 Вересня 2020, 10:58
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін бере участь у першому Форумі губернаторів країн Вишеградської четвірки (V4). Захід відбуватиметься з 3 по 5 вересня в Празі.

Під час першої частини зустрічі представники V4 та голови регіонів обсудять тему безпеки влади, лікарень та державних установ, обміняються новинами в області кібербезпеки. Розглянуть питання цифровізації органів влади і, як наслідок, підвищення комфорту обслуговування громадян; співпрацю регіонів в області стихійних лих і катастроф з метою запобігання таких подій або мінімізації їх ризиків. Обговорять ситуацію з COVID -19 і можливу співпрацю в області безпеки.

Наступний блок Форуму: регіональний розвиток, туризм, підтримка регіонів і охорона пам’яток культури. Під час цієї частини зустрічі Василь Володін презентує учасникам туристичний потенціал Київського регіону.

Також учасники проаналізують співпрацю в рамках різних туристичних виставок. Обміняються інформацією про окремі регіони в зв’язку з туризмом і встановлення партнерських відносин між окремими регіонами V4; захист пам’ятників культури і культурної спадщини, підтримка культурних заходів в контексті історії V4. Всі ці питання також розглянуть в контексті епідемії COVID-19.

Повідомляє пресслужба Київської облдержадміністрації.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація