Василь Володін передав громадам Київщини ще 26 шкільних автобусів

image
28 Грудня 2020, 14:05
Поділитися:

28 грудня на Київщині відбулася урочиста подія голова облдержадміністрації Василь Володін передав26 шкільних автобусів для навчальних закладів регіону. Завдяки цьому 1100 учнів області зможуть добиратись на навчання в зручних умовах.

В м. Бориспіль сьогодні зібралися представники Київської ОДА разом з очільником області приїхали заступник голови Олег Торкунов, начальник департаменту освіти Жанна Осипенко; секретар Бориспільської міської ради Владислав Байчас, в.о.голови Бориспільської РДА Руслан Дяченко, представники місцевого самоврядування громад регіону та керівники опорних навчальних закладів, яким і передали в урочистій обстановці нові транспортні засоби для перевезення школярів.

«На закупівлю шкільних автобусів в 2020 році було виділено майже 66 млн. грн. Це дуже значний ресурс. 20 млн. з обласного бюджету, решта з державного. Впевнений, що такі пріоритети, як освіта, забезпечення транспортом школярів є правильними, ключовими для будь-якої влади. Тепер 1100 школярів зможуть зручно добиратися на навчання. Сьогодні 26 громад отримали свої автобуси, які розпочнуть возити дітей одразу після канікул», – зазначив Василь Володін.

Всього в 2020 році школи Київської області отримали 35 автобусів. Перші дев’ять передали громадам в листопаді.

«Переконаний, що ми маємо докладати всіх зусиль, щоб створювати комфортні умови для розвитку дітей. Це наш пріоритет і першочергове завдання. І в наступному році ми продовжимо розширення шкільного автобусного парку», – зазначив голова Київської ОДА Василь Володін.

Керівники органів місцевого самоврядуваннявисловили голові КОДА вдячність за підтримку шкіл сільської місцевості

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація