Василь Палюх у суперфіналі шоу «Голос країни» торкнувся душі кожного українця (відео)

image
8 Грудня 2022, 12:22
Поділитися:

Василь Палюх, суперфіналіст вокального конкурсу “Голос країни”, вразив присутніх виконанням пісні Володимира Сосюри “Любіть Україну”, музику до якої написав його наставник. Тренер хлопця Потап (Олексій Потапенко) сказав: “Любіть Україну – це відповідь на всі наші запитання. Те, що ти зараз виконав на сцені – це відповідь на всі питання”.

20 листопада 2022 року на телеканалі “ТЕТ” відбувся грандіозний фінал конкурсу “Голос країни 12”. Побачивши виступ Василя Палюха у фіналі проекту, тренера українського вокального шоу Олексія Потапенка переповнювали емоції. Чуттєве виконання пісні “Пісня про пісню” також прозвучало у виконанні конкурсанта. Виступ, за словами Потапа, був приголомшливим і торкнувся душі кожного українця.

«Що тут скажеш, я розплакався. Ти — Божа людина. Я знаю, скільки ти робиш для України, але найголовніше, що ти тут і ти лікуєш наші душі й серця. Спасибі тобі за це», – сказав тренер.

Василь родом із села Сошичне Камінь-Каширського району на Волині є іподияконом у архієпископа Української Православної Церкви у Києві Яготинського Серафима, настоятеля монастиря у Феофанії. Він раніше вже брав участь у конкурсі талантів. У 2016 році він переміг у “Караоке на Майдані”, а всі виручені кошти від заходу передав пораненому бійцю АТО.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Білої Церкви – головні та останні новини БЦ сьогодні, події в Білій Церкві