Варив на дачі в Рожнах амфетамін та збував

image
14 Червня 2019, 17:55
Поділитися:

Прокуратура Київської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який в домашніх умовах виготовляв амфетамін із метою збуту, повідомляє прес-служба прокуратури Київщини.

Так, слідчий відділ Броварського ВП ГУ НП в Київській області встановив, що 43-річний чоловік на дачі в садовому товаристві «Трудовик» села Рожни організував місце для незаконного виготовлення психотропної речовини в особливо великих розмірах – амфетаміну. Саморобний наркотик, який чоловік виготовляв на спеціальному обладнанні, потім збував.

У рамках досудового розслідування на території будинку, в підвалі, підсобних приміщеннях слідчі провели  обшук і вилучили пристосовані до виготовлення психотропних речовин предмети та амфетамін, а також 20 боєприпасів до нарізної вогнепальної зброї.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст.317 (утримання місця для незаконного виготовлення психотропних речовин); ч.2 ст.313 (виготовлення, придбання та зберігання обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин, особою яка раніше вчинила злочин передбачений ст. 317 КК України); ч.3 ст.307 (незаконне виготовлення та зберігання психотропної речовини, з метою збуту, у особливо великих розмірах); ч.2 ст.309 (незаконне виготовлення та зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено – екстракт канабісу, вчинене особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 317) та ч.1 ст.263 (незаконне придбання та зберігання бойових припасів, без передбаченого законом дозволу) КК України.

Головне фото  тематичне

Джерело: Трибуна Бровари