Вантажівка, в якої на ходу відлетіло колесо, спровокувала ДТП у Переяславі-Хмельницькому

image
24 Травня 2019, 17:10
Поділитися:

Автор Visnik, Опубліковано: Травень 24th, 2019

“Нісан”

Сьогодні, 24 травня, близько 15.30 на трасі Київ-Дніпро (на з’їзді до Переяслав-Хмельницького КПП) сталася ДТП. У вантажної автівки “МАН”, яка рухалася в бік міста, під час руху відлетіло заднє ліве колесо і вдарилося в легковик “Нісан”, який рухався в напрямку Києва. Від цього легковика це ж колесо відбилося в “Хюндай”, який їхав по зустрічній смузі.

Два легковики зазнали значних механічних пошкоджень.

На щастя, ніхто із людей не постраждав. Кермувальницю “Нісана” врятували подушки безпеки, які вчасно спрацювали.

“Хюндай”

– Все сталося за лічені секунди, – каже вона. – Я їхала із Кіровограда (там живу) в аеропорт (Бориспіль) зустрічати свого чоловіка. Удар колеса був дуже сильним, машина стала неконтрольована, як її зупинила, не пам’ятаю. Зараз болить рука і не можу відійти від шоку.

– Я із трьома друзями їхав із Києва, де живемо, на відпочинок в санаторій у Черкаси, – говорить водій “Хюндая” Юрій. – Те, як відлетіло колесо у МАНа і вдарилося об “Нісан”, а потім у наше авто, я бачив, тож встигнув зреагувати і, можливо, тому не травмувався. А ось мої пасажири зазнали незначних ушкоджень. Це ДТП знято на мій відеореєстратор. Колесо, яке вдарилося в наше авто, злетіло далеко в поле, а ми – в кювет.

МАН

– Як так сталося, що колесо відлетіло від моєї вантажівки, я ще не знаю. Біди наробилося… Але, слава Богу, ніхто із людей серйозно не постраждав. Я ж їхав із Борисполя в Золотоношу, де живу, – сказав водій “МАНу”.

На місце ДТП відразу прибули правоохоронці. Трохи згодом сюди приїхала брига Переяслав-Хмельницької станції екстреної медичної допомоги. Допомогу потерпілим надали на місці пригоди

Олена МАТВІЄНКО

Джерело: Вісник Переяславщини