Вантажівка МАН ледь не розчавила пенсіонерку | Трибуна

image
4 Вересня 2020, 08:23
Поділитися:

Минулої доби в Броварах вантажівка, маневруючи заднім ходом, наїхала на 68-річну жінку. Вона отримала травми, пенсіонерку шпиталізували до медичного закладу. Про це повідомляє поліція Київської області.

Як видно з оприлюдненого фото, дорожньо-транспортна пригода сталася в проїзді біля гаражів, між багатоповерхівкою на вул. Михайла Грушевського, 1-а і залізницею.

Правоохоронці зазначають, що водій МАН маневрував заднім ходом. Під час цього він допустив наїзд на місцеву жительку, яка саме проходила повз. 68-річна жінка отримала травми. Її доставили до медичного закладу.

Минулої доби на Київщині у результаті дорожньо-транспортних пригод постраждали 9-річний велосипедист, пішохід та водій…

Опубліковано Поліція Київської області Четвер, 3 вересня 2020 р.

За інформацією поліції, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України – «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 3400 до 8500 грн, виправних робіт на строк до 2-х років, арешту на термін до 6-ти місяців або обмеження волі протягом 3-х років із можливим позбавленням права керувати транспортними засобами – до 3-х років.

Фото – Національна поліція України

Читайте також

На «Інтернаті» сталася ДТП за участі поліціянтів. ВІДЕОЧерез спеку поліція контролюватиме вагу вантажівок на вул. КиївськійЛегковик наїхав на 60-річну жінку в Калинівці. ФОТО

Перегляди публікації: 0

Джерело: Трибуна – Бровари