ВАКС конфіскував київські квартири дизайнера-пропагандиста рашистів Лєбєдева

image
11 Липня 2023, 14:13
Поділитися:

11 липня 2023 г. 14:05

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) задовольнив позов Міністерства юстиції України про стягнення активів дизайнера, блогера і пропагандиста рашистів Артємія Лєбєдєва. В дохід держави стягнуто дві квартири Лєбєдєва в центрі Києва.

Про це KВ дізналась з повідомлення директорки Департаменту санкційної політики Міністерства юстиції Інни Богатих.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомила Інна Богатих, ВАКС конфіскував дві квартири пропагандиста рашистів в центрі столиці площею 138 кв.м та 193 кв.м.

За даними Центру протидії корупції, одна з конфіскованих у Лєбєдєва квартир знаходиться на вулиці Ярославів Вал, друга – на вулиці Саксаганського. Перша квартира записана безпосередньо на пропагандиста, іншу ж він переписав на свого товариша програміста за декілька місяців до початку повноматсабного вторгнення рф.

Лєбєдєв відкрито поширює антиукраїнську пропаганду і відвідує тимчасово окуповані території. Він був внесений до санкційного списку в січні 2023 року.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, за матеріалами Служби безпеки України (СБУ) накладено арешт на акції Оксани Марченко в 7 підприємствах припортової інфраструктури в Одеській області. Дружина обвинуваченого у держзраді Віктора Медведчука володіла частками у цих компаніях через низку офшорних структур.

Читайте: Суд арештував активи Оксани Марченко на Одещині вартістю майже 740 млн гривень

Фото: відкриті джерела.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона