Вадим Гедульянов придбав квартири у 6 разів дешевше ринкової вартості

image
6 Липня 2019, 12:39
Поділитися:

Дата публикации: 06 июля 2019.

Голова Києво-Святошинської районної ради Вадим Гедульянов придбав дві квартири заплативши у шість разів дешевше від ринкової вартості.

Скандал на сесії Києво-Святошинської райради, депутат Сергій Заблоцький оприлюднив документи згідно яких голова райради Вадим Гедульянов, якого Олександр Дубінський називав організатором виборчої “сітки” Порошенка, придбав дві квартири за цінами, які як мінімум у шість разів нижчі за ринкові.

Вадим Гедульянов придбав квартири у ЖК “Білий шоколад”

За словами Сергія Заблоцького, квартири загальною площею 180 м2 були придбані у житловому комплексі “Білий шоколад” за ціною 2000 грн. за квадратний метр. Це в 6 разів менше від ринкової вартості, в цьому легко переконатись відвідавши сайт забудовника житлово комплексу.

Квартири Вадима Гедульянова – це хабар?

Депутат Сергій Заблоцький стверджує, що квартири є хабарем голові Києво-Святошинської районної ради за виділення державної субвенції розміром 35 млн. гривень.

Сергій Заблоцький, депутат Києво-Святошинської районної ради

“Ми достовірно на сьогоднішній день знаємо, що наприкінці 2017 року була виділена субвенція Білогородській сільській раді на будівництво амбулаторії у розмірі 35 млн. гривень і на сьогоднішній день ми переконані, що це хабар, який отримав головуючий у Києво-Святошинській районній раді Вадим Гедульянов за виділення 35 млн. гривень для Білогородки.”, – стверджує Сергій заблоцький.

Сам Вадим Гедульянов це заперечує, говорить, що на квартири він заробив. А от відповідаючи на питання про низьку ціну квадратних метрів порадив звертатись до забудовника, який сам замовив оцінку. “Це не до мене шановний”, – відповів Вадим Гедульянов.

Сергій заблоцький підкреслив, що вже підготовлені звернення до НАБУ, до Генеральної прокуратури щоб перевести питання придбання квартир у питання правоохоронних органів і дослідити на яких підставах були придбані ці квартири.

Вадим Гедульянов та Мирослава Смірнова відкрили амбулаторію у селі Білогородка

Варто зазаначити, що хабар, який зі слів Сергія Заблоцького отримав Вадим Гедульянов, був пов’язаний із будівництвом амбулаторії, яку зовсім недавно із пафосом відкрили сам Вадим Гедульянов та очільник районної державної адміністрації Мирослава Смірнова.

Раніше Містоінформ писав, що Києво-Святошинська влада планує використати виборчі “сітки” БПП, які створив Вадим Гедульянов для скупки голосів на 95 виборчому окрузі.

А нещодавно жителі району нагадали очільникам району Мирославі Смірновій та Вадиму Гедульянову про обвалений дах спортивного комплексу «Favorite Fit» у Вишневому, коли лише чудом не постраждали діти.

Джерело: МИСТОИНФОРМ