В Яготині навчально-виховний комплекс №2 утеплять за 15 млн гривень

image
7 Квітня 2021, 12:24
Поділитися:

7 апреля 2021 г. 12:23

До кінця 2021 року за замовленням Київської облдержадміністрації (КОДА) повинні утеплити будівлю Яготинського навчально-виховного комплексу (НВК) на вул. Богдана Хмельницького, 1. Роботи за 15,18 млн гривен виконуватиме столична виробничо-будівельна фірма “Будгруп”.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 5 квітня 2021 року Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності КОДА уклав договір з ТОВ “Виробничо-будівельна фірма “Будгруп” (*) на проведення капітального ремонту для покращення енергоефективності будівлі Яготинського НВК №2 по вул. Богдана Хмельницького, 1. Ціна договору склала 15,18 млн гривень.

До кінця 2021 року фірма “Будгруп” повинна утеплити перекриття над проїздом, цоколь, горище, технічний поверх, покрівлю та фасад, відремонтувати ганки, віконні перемички та козирок.

Як повідомляла KV, термомодернізація будівлі НВК №2 в Яготині буде проходити в рамках програми “Велике будівництво”. За інформацією КОДА, будівля навчального закладу складається із двох корпусів: 1961 та 1979 років будівництва. Впровадженням заходів з термомодернізації планують вийти економію споживання енергетичних ресурсів в розмірі 56%.

Читайте: В рамках “Великого будівництва” на Київщині проведуть термомодернізацію трьох садочків

Нагадаємо, що в 2021 році фінансування термомодернізації навчальних закладів Київської області заплановано здійснювати за рахунок коштів обласного бюджету на умовах співфінансування з місцевих бюджетів. На виконання робіт передбачено понад 60 млн гривень, з яких майже 46 млн гривень з Київського обласного бюджету, решта – з місцевих.

Читайте: На термомодернізацію навчальних закладів Київщини в цьому році витратять 60 млн гривень

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Виробничо-будівельна фірма “Будгруп” зареєстровано в 2019 році в Києві. Статутний фонд – 100 тис. гривень. Засновник і директор – Олег Башук.

За даними Zакупівлі, у результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “Виробничо-будівельна фірма “Будгруп” уклало 171 договір на 64,9 млн гривень (без урахування нинішнього).

Обов’язки директора Департаменту регіонального розвитку КОДА виконує Алла Бондар. Голова КОДА – Василь Володін.

* ТОВ “Виробничо-будівельна фірма “Будгруп” (Код ЄДРПОУ: 42765969)

Фото: Яготинський НВК №2

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона