В. Володін відвідав Сквирщину з робочим візитом

image
22 Травня 2020, 17:07
Поділитися:

Сьогодні, 22 травня, очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін відвідав з робочим візитом Сквирський район.

В с. Рогізна разом з народним депутатом Олегом Дундою і депутатом облради Василем Скрипою обсудив головне питання, що турбує мешканців – газифікацію села. Наразі за кошти мешканців збудовані і повністю готові до запуску вуличні розподільчі газопроводи розраховані на села Рогізна, Краснянка та Дунайка. Зараз питання полягає в необхідності будівництва підвідного газопроводу. В «Київоблгазі» вважають реалізацію цього проєкту реальною. Василь Володін поставив задачу вивчити це питання та знайти шляхи фінансування у співпраці з депутатами.

Після цього В. Володін передав два автомобіля «Рено Дастер» амбулаторіям первинної медичної допомоги сіл Шамраївка і Пустоварівка. Разом з депутатом облради Леонідом Глиняним поспілкувався з громадами та керівництвом медзакладів, оглянув будівництво нових амбулаторій.

Наступний пункт, що відвідав т.в.о. голови КОДА, – ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів».Ознайомився з виробництвом підприємства. Воно розпочало свою роботу ще до часів Другої світової війни і зараз представляє собою сучасниймістоутворюючий комбінат, що переробляє більше5000 тон зерна на місяць. Виготовляє продукцію під ТМ «Сквирянка» та «SKVIRA», яка продається в понад 60 країн світу, 50 % продукції іде на експорт. За 2019 рік являється одним з великих платників податків Сквирського району. У 2019 році забезпечив надходження до бюджетів різнихрівнів 28911818,32 грн.

Потім В. Володін побував на стадіоні ім. Почесного працівника фізичної культури і спорту, ветерана спорту Шварцбурга Л.Х. в Сквирі. Оглянувматеріальнотехнічну базу стадіону.

Після перегляду всіх об‘єктів і спілкування з громадами Василь Володін прийняв участь у нараді в Сквирській райдержадміністрації, де вислухав та означив шляхи вирішення багатьох проблемних питань, що накопичилися за багато років у підприємців. А також звернувся з закликом до спільної роботи між представниками державної влади та місцевого самоврядування.

Під час заходу голова РДА Оксана Славінська надала звіт про сто днів своєї роботи на посту керівниці адміністрації.

«Основна проблема, що стоїть зараз перед керівниками всіх рівнів – боротьба з коронавірусною інфекцією COVID-19. Маємо на місцях зробити все, щоб убезпечити населення, а на самперед медиків, що стикаються з хворобою віч на віч. Працюємо над цим спільно. І продовжимовзаємодію, щоб якнайшвидше позбутися цієї біди. Але це не все, що має турбувати нас зараз. Маємо також не забувати про економіку. Від якісної роботи підприємств, залучення інвестицій залежить добробут усіх мешканців Київщини. Їх сімей, міст та районів, регіону в цілому. Тож працюймо далі. Зупинятися часу не маємо», – звернувся до очільниці РДА та всіх присутніх на нараді т.в.о. голови КОДА Василь Володін.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація